Om Fjordens Fadøl

Om Fjordens Fadøl

Fjordens Fadøl tilbyder alt fra bordanlæg til private fester til flere store anlæg og barer til receptioner, koncerter, byfester m.m. Sortimentet består naturligvis også af fadøl fra bl.a. danske Ceres Royal. Udover deres pilsner- og classic-øl, tilbyder vi en lang række spændende danske og udenlandske mærker, se alle varianter på prislisten.

 

Hvorfor fadøl?

  • Giv dine gæster/kunder noget at tale om med oplevelsen af noget andet end en kedelig flaskeøl.
  • Slip for det evige besvær med at nedkøle øl til festen. Fadølsanlægget køler øllet til en temperatur på konstant 7-8 grader, så du kan nyde festen i ro og mag og fokusere på gæsterne.
  • Slip for besværet med tom emballage der skal indsamles og køres til købmanden! Vi tager alt tom emballage med retur og modregner fakturaen.

Totalkonceptet: Totalkonceptet består i levering af en færdig trailer til fx. byfester. Vi leverer trailer og opstiller anlæg. Herefter overdrages nøgle til den aflåste trailer, hvori det bestilte øl, sodavand, softdrinks, stilladsbar m.m. står tørt og godt. Overskydende varer samt tom emballage stilles retur i traileren efter brug. Vi afhenter og sørger for besværet med pant og modregner dette på fakturaen. Nemt!

Sluk tørsten med den rigtige løsningKontakt os