Om os

Fjordens Fadøl kan i dag tilbyde alt fra bordanlæg til private fester, til flere store anlæg og barer til receptioner, koncerter, byfester m.m. Sortimentet består naturligvis også af fadøl fra bl.a. danske Ceres Royal. Udover deres pilsner og classic øl, tilbyder vi en lang række spændende danske og udenlandske mærker, se alle varianter på prislisten.

Hvorfor fadøl?

  • Giv dine gæster/kunder noget at tale om med oplevelsen af noget andet end en kedelig flaskeøl.
  • Slip for det evige besvær med at nedkøle øl til festen. Fadølsanlægget køler øllet til en temperatur på konstant 7-8 grader, så du kan nyde festen i ro og mag og fokusere på gæsterne.
  • Kan din tid bruges på bedre ting end at slæbe ølkasser fra og til den lokale købmand?
  • Slip for besværet med tomt emballage der skal indsamles og køres til købmanden! Vi tager alt tomt emballage med retur og modregner fakturaen.

Totalkonceptet: Totalkonceptet består i levering af en færdig trailer til fx. byfester. Vi leverer trailer og opstiller anlæg. Herefter overdrages nøgle til den aflåste trailer, hvori det bestilte øl, sodavand, softdrinks, stilladsbar m.m. står tørt og godt. Overskydende varer samt tomt emballage stilles retur i traileren efter brug. Vi afhenter og sørger for besværet med pant, og modregner dette på fakturaen. Nemt!

Kontaktoplysninger:

Fjordens Fadøl ApS
6900 Skjern
cvr. 36464348
info@fjordensfadol.dk
Kenneth Korsholm Hansen, tlf. 2972 9686
Søren Varisbøl Kristensen, tlf. 2972 2006